Rijsimulator
icoon

Aanmelden?

Meld je direct aan!
icoon

Producten

Verkeersschool de Lange levert ook enkele artikelen waaronder kleding, helmen, etc.. Klik hier onder op de button om onze producten te bekijken.

Producten overzicht
icoon

Meer Foto's

icoon

Vraag en Antwoord

Wat kost een proefles voor de auto?
Kan ik ook rijles volgen in de simulator?
Nieuwsartikelen
Voor wie is de rijsimulator bedoeld?
icoon

Simulator rijles volgen?

Simulator rijles volgen?

Les in een simulator

De rijsimulator is bedoeld ter voorbereiding of als extra ondersteuning. Met name goed kijken en anticiperen bepalen voor een groot deel of je slaagt voor het rijexamen. Deze rijsimulator registreert je kijkgedrag, beoordeelt, verbetert en verhoogt je slagingskans. De opleiding is ontwikkeld samen met de TU Delft. Uit onderzoek is gebleken dat leerlingen die de rijopleiding starten op de rijsimulator van Green Dino beter scoren op het rij-examen. De simulator voor de auto staat in het pand van de rijschool in Grootebroek.

Simulator procedure

De lessen zijn verdeeld in verschillende onderdelen; voertuigbeheersing, kijkgedrag en voorrang geven. De cursus bestaat uit 16 lessen van elk een half uur. De lessen gaan van simpel naar complex, zo krijgt je de eerste les geen kruisingen, weinig verkeer en veel instructie. Je zult eerst het voertuig onder controle moeten krijgen.  Elke les doe je verschillende rijtaken, beheers je deze rijtaak dan krijgt de leerling een nieuwe. Zo niet dan wordt de rijtaak herhaald. Naarmate je de rijtaken beter beheerst krijg je minder instructie. Na afloop van elke les worden de vorderingen besproken en krijg je een mail met daarin je sterkte & zwakterapport, veiligheidsscore en een rijstijl analyse.

Voordelen

De rijsimulator is de instructeur van de toekomst met vele voordelen: 

  • Kijkregistratie

Registreert en beoordeeld je kijkgedrag.

  • Hoger slagingspercentage

De resultaten uit het rapport van TU Delft geven aan dat het slagingspercentage van simulatorleerlingen 5.2% hoger is dan het landelijke gemiddelde.

  • Gevaarsherkenning 

Na de training ben je beter in staat om verborgen gevaren te herkennen. Klik hier voor een filmpje.

  • Besparing t.o.v. praktijklessen

Je bespaart rijlessen op de weg, dit tegen een lager tarief.

  • Efficiënt en veilig

Geen oponthoud door files en vaker oefenen van moeilijke situaties.

Gratis intake op de rijsimulator

Ook benieuwd hoe een autorijles eruit ziet? En wat je in de rijsimulator kunt leren? Of ben je nog niet helemaal overtuigd?  Neem dan nu snel een GRATIS INTAKE op de rijsimulator! Bel tijdens kantooruren naar 0228-541522 of mail naar info@verkeersschooldelange.nl

Kosten

De simulatorcursus bestaat uit 16 lessen van elk 30 minuten 

Totaal: € 304,-

Meld mij aan voor deze opleiding!