Inschrijf formulier

Druk op de onderstaande knop om jezelf zo snel mogelijk in te schrijven! Verkeersschool de Lange zal uw aanmelding direct in behandeling nemen.

Postadres

Wijzend 54
1613 KP Grootebroek

Contactgegevens

0228 54 1522
0228 54 1522 (WhatsApp)
info@verkeersschooldelange.nl

Bedrijfsinformatie

KVK: 36005506
BTW: NL008054149B01
CBR nr: 3655u1

For privacy reasons Google Maps needs your permission to be loaded. For more details, please see our Privacy verklaring.
Ik Accepteer

Mail ons

Voor algemene vragen of meer informatie kunt u ons mailen.

App ons

Voor snelle en korte vragen kunt u ons bereiken via Whatsapp.

Bel ons

Toch liever een persoonlijk gesprek met ons kantoor? Bel snel!

Kom langs

Liever een gezicht erbij tijdens een gesprek? Kom langs!

Klanten beoordelen ons met een:

 • Avatar Niels Reus ★★★★★ een jaar geleden
  Ik heb hier mijn E-rijbewijs gehaald. Het was met richard, pascal en remon erg gezellig en leuk. Het … Meer zijn ware profs en hebben heel erg veel ervaring. Ik heb een heleboel tips gehad waar ik tijdens mijn examen heel veel aan gehad heb. Ze zijn kalm en rustig en vooral geduldig. Ik heb het daarom ook in 1 keer behaald. Super guys! erg bedankt!
 • Avatar Hanna Compaan ★★★★★ een jaar geleden
  Ik had echt een hele goede instructrice, ze heeft me echt ontzettend erg geholpen dus daar ben ik echt … Meer super blij mee! Bedankt!
 • Avatar Michael Nan ★★★★★ 5 jaar geleden
  Leuke rijschool, vijf sterren! Met succes mijn rijbewijs mogen halen op de oude CBR locatie in Hoorn. … Meer In een 'Red Bull-auto' heel West-Friesland onveilig gemaakt met de veilige en gezellige instructeur Jasper. Les gehad in het jaartal 2009 (tweeduizendnegen) na Christus.
  Verkeersschool De Lange leest mij hedendaags, 2019 (tweeduizendnegentien) na Christus, nog steeds de les. Een goede begeleiding voor én na het behalen van het B-rijbewijs, dat zouden meer rijscholen moeten doen met al die malloten op de weg! Dan doel ik op bumperklevers, hardrijders, bestuurders met ongebruikte knipperlichten etcetera.
  Pittig noten.