PlanGo Leerlingapp

Wij gebruiken de rijschoolsoftware van PlanGo. Dat is handig voor ons, maar ook voor jou! In de PlanGo LeerlingApp vind je al je afspraken, vorderingen en facturen. Je kunt je in de LeerlingApp ook voorbereiden op je rijlessen met uitleg en filmpjes over praktijkonderwerpen. Daarnaast kun je ook je theorie leren in de app, met lesstof, video’s, deeltoetsen en oefenexamens. Zo heb je nog maar één app nodig om je rijbewijs mee te halen!

theorie leren via app

PlanGo Theorie

Heb jij niks met een theorieboek? En vind je het handiger om met je telefoon de theorie te leren? Dan bieden we nog een andere functie aan en dat is ‘PlanGo Theorie’. PlanGo heeft een theorie functie in de app waarbij alle recente informatie staat die jij moet weten. Zo kun jij de theorie leren waar je maar bent.

Na ieder hoofdstuk krijg je een tussentoets over de zojuist gelezen informatie. Wanneer je alle hoofdstukken gehad hebt kun je gaan beginnen aan de oefenexamens. En zul je de theorie goed beheersen. Vraag naar de mogelijkheden!

PlanGo
Lesvoorbereiding

Om onze leerlingen nog beter van dienst te zijn bieden wij ook de ‘Lesvoorbereiding’ aan via PlanGo. Op deze manier kun jij je voorbereiden op de rijles die gaat komen en ben jij minder tijd kwijt in de lestauto. Zo zorgen wij ervoor dat we samen zo snel mogelijk jou aan het rijbewijs kunnen helpen en de kosten laag proberen te houden.

PlanGo app

Download snel!

Wil jij goed voorbereid jouw rijlessen beginnen? Download dan de PlanGo LeerlingApp zodra jij jouw persoonijke inloggegevens ontvangt.

download plango appstore
download plango google play