Nieuws
icoon

Nieuws / 50-jarig jubileum

50-jarig jubileum

Verkeersschool De Lange is in 1963 opgericht door Theo de Lange met een Opel Olympia en was telefonisch te bereiken onder nummer 522 te Venhuizen. In het beginsel voor het geven van rijles voor de auto en de motor alsmede theorieles. Daarna ook voor vrachtauto en aanhanger. De thuisbasis werd bemand door zijn vrouw Anny die de administratie en telefoon voor haar rekening nam. 

Verhuisd naar Grootebroek
In 2001 zijn wij verhuisd naar Grootebroek voor meer bedrijfsruimte waar nu theorieles wordt gegeven en de klant kan worden ontvangen voor allerhande vragen. Hier kunnen wij een gratis intake op onze rijsimulator aanbieden, wat een absolute meerwaarde heeft voor de rijopleiding. Ook voor de motor opleiding zijn wij toonaangevend, wij kunnen namelijk in de regio als eerste alle categorieën aanbieden voor verschillende leeftijden. 

Ruim 13.000 leerlingen
Nu in 2013 verzorgen wij, Richard en Jolanda met onze 10 medewerkers, theorieles, auto(maat)rijles, motorrijles, aanhangerrijles, opfrislessen. Voor alle deze categorieën hebben wij een hoog slagingspercentage eerste geslaagden. Na 98 auto’s, 46 motoren en 7 vrachtwagens versleten te hebben en aan ruim 13.000 leerlingen les gegeven te hebben zijn wij 50 jaar verder.

Zaterdag 24 augustus receptie
Voor degene die ons, Theo, Richard en echtgenotes willen feliciteren is er de mogelijkheid op onze receptie voor (ex)leerlingen, bekenden, familie en andere belangstellenden op zaterdag 24 augustus van 15:00 uur tot 18:00 uur op de Wijzend 54 te Grootebroek.