Nieuws
icoon

Nieuws / Lockdown Coronavirus

Wegens de vervelende ontwikkelingen van het Coronavirus zijn ook wij als verkeersschool per direct (tijdelijk) gestopt met onze praktijklessen voor alle categorieën.

Praktijk- en theorie-examens 

Het CBR heeft laten weten geen examens of toetsen af te nemen in ieder geval tot en met 19 januari 2021. Hoe de ontwikkelingen verder zijn is nog onbekend.

https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/vanaf-dinsdag-15-december-geen-examens-en-toetsen.htm

Gevolgen voor de leerlingen

Voor de actieve en wachtende leerlingen betekent dit dus dat er geen praktijklessen gevolgd kunnen worden. Het tegoed en de geannuleerde lessen blijven gewoon beschikbaar tot wanneer de praktijklessen weer hervat kunnen worden.

Alle leerlingen die een afspraak bij het CBR hebben staan in de periode t/m 19 januari 2021 hebben al bericht gehad van het CBR of moeten dit nog krijgen. Deze leerlingen stemmen uiteindelijk weer met de instructeur af wanneer het examen en de lessen opnieuw worden ingedeeld.

Wijzigingen tijdens de lockdown

Wanneer er tussentijds wijzigingen zijn zullen wij jullie daar direct over informeren. Wij wensen u in deze tijd alle wijsheid toe en zorg goed voor elkaar.

Vragen?

Ons kantoor zal de komende weken ook minder bezet zijn en vragen wij u ook om contact op te zoeken via de volgende kanalen:

  • E-mail: info@verkeersschooldelange.nl
  • Telefoon: 0228-541522
  • Social media: Instagram / Facebook