Nieuws
icoon

Nieuws / Maatregelen COVID-19 (Coronavirus)

Wegens de vervelende ontwikkelingen van het Coronavirus zijn ook wij als verkeersschool per direct (tijdelijk) gestopt met onze praktijklessen voor alle categorieën.

Praktijk- en theorie-examens 

Het CBR heeft laten weten geen examens of toetsen af te nemen in ieder geval tot en met 31 maart. Hoe de ontwikkelingen verder zijn is nog onbekend, waardoor er nog een kans bestaat op een eventuele verlenging van de beperking.

https://www.cbr.nl/nl/over-het-cbr/over/laatste-nieuws/nieuws/alle-examens-en-toetsen-per-direct-afgelast.htm


Tijd nuttig gebruiken

Vanwege onze kennis van de plaatselijke omgeving hebben wij onze diensten aangeboden bij instanties die dat goed kunnen gebruiken. Denk hierbij aan apothekers, ziekenhuizen of andere hulpbehoevende die geen tijd of mogelijkheid hebben om het extra werk uit te oefenen die nu op hun schouders worden gelegd. Onze instructeurs kunnen op deze manier hun steentje bijdragen aan deze vreemde maar ook moeilijke tijd.


Gevolgen voor de leerlingen

Voor de actieve en wachtende leerlingen betekent dit dus dat er geen praktijklessen gevolgd kunnen worden. Het tegoed en de geannuleerde lessen blijven gewoon beschikbaar tot wanneer de praktijklessen weer hervat kunnen worden.

Alle leerlingen die een afspraak bij het CBR hebben staan in de periode t/m 31 maart hebben al bericht gehad van het CBR. Deze leerlingen stemmen uiteindelijk weer met de instructeur af wanneer het examen en de lessen opnieuw worden ingedeeld.


Onbepaalde tijd maatregelen

Ook wij weten niet hoe lang de maatregelen nodig zullen zijn en tasten in het duister. Wanneer er tussentijds wijzigingen zijn zullen wij jullie daar direct over informeren. Wij wensen u in deze tijd alle wijsheid toe en zorg goed voor elkaar.


Vragen?

Ons kantoor zal de komende weken ook minder bezet zijn en vragen wij u ook om contact op te zoeken via de volgende kanalen:


  • E-mail: info@verkeersschooldelange.nl
  • Telefoon: 0228-541522
  • Social media: Instagram / Facebook