Werken bij ons

Bij Verkeersschool de Lange zijn we altijd op zoek naar getalenteerde individuen die ons team willen versterken. Als een kleine tot middelgrote rijschool met een passie voor succes, bieden we verschillende kansen voor jou om deel uit te maken van onze groeiende gemeenschap.

Onze missie is eenvoudig: we willen onze leerlingen op de best mogelijke manier laten slagen en we geloven dat dit begint met het aantrekken van gemotiveerde en gepassioneerde professionals zoals jij. Bekijk hieronder onze vacatures.

leuke rijles
lesauto

Waarom ‘de Lange’

Bij Verkeersschool de Lange ben je geen nummer; je bent een gewaardeerd lid van ons team. In een huiselijke sfeer werken we gepassioneerd aan het succes van onze leerlingen, altijd strevend naar succes. Flexibele werkschema’s passen zich aan jouw behoeften aan. Ons team staat altijd klaar om samen te werken en elkaar te ondersteunen.

Daarnaast bieden we voortdurende professionele ontwikkeling en groeikansen, zodat je je carrière bij ons kunt bijhouden en je vaardigheden kunt verbeteren.

Is dit jouw toekomstige baan?

Twijfel je of je voldoet aan de functie-eisen of heb je een ander voorstel, dan horen we ook graag van je.

Vacature
Rij-instructeur cat. B

Wij zoeken een gemotiveerd en enthousiast rij-instructeur voor de auto die op zoek is naar een fijn en vast dienstverband.

Vacature
Autoverzorger

Ben jij op zoek naar een bijbaan voor op de zaterdagen? Kom langs om te zien wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Deel jij onze passie voor rijles?

Stuur je CV en een korte motivatie!